Taiam vinetele in doua pe lung le saram, si le prajim in ulei pe o parte si pe alta. Cand sunt rumenite, scoatem miezul si il punem deoparte. Taiam ceapa marunt, la fel si usturoiul, rosiile le cojim si se maruntesc. In uleiul ramas de la vinete calim cele de mai sus, adaugam zaharul, miezul vinetelor si ardeiul iute, lasam pe foc pana cand miezule este bine facut. Asezonam dupa gust.
Intr-un vas ce merge la cuptor, asezam vinetele golite si le umplem cu aparatul de mai sus. Incingem cuptorul si mai lasam cam 20 de minute.
Servim cu patrunjel deasupra. Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaRubarba este o aparitie recenta pe tarabele din Romania, in ciuda faptului ca este o planta ce creste in special in zona...
Placinta cu rubarba si bezea (Reteta Video)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii