Ghiveci cu Mamaliga la Gratar

Postat pe: 16-06-2011
(0)

Ingrediente

dovlecel - 1 buc
rosii - 4 buc
ceapa verde - 1 leg
castraveti - 3 buc
morcov - 1 buc
bulion - 4 linguri
cartofi - 5 buc
mamaliga - 4 buc
smintina - 3 linguri
sare
piper
verdeata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Mamaliga se prepara cu o zi inainte, se pune la rece si in ziua in care se prepara se taie in bucati si se pune pe gratar.

Se soteaza in ordine, ceapa, morcovul, castravetele, dovlecelul, taiate fiecare dupa preferinte. Se adauga cartofii se mai lasa sa se imprieteneasca cu cele de mai sus, dupa care cind credeti ca ei, cartofii sint pe jumatate facuti, adaugati rosiile, mai lasati 10 min, dupa care puneti bulionul si apa cit sa acopere intreaga amestecatura.

La sfirsit potriviti de sare si piper, si asezati in farfurie linga mamaliga peste care s-a pus putina smintina si verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ghiveci cu Mamaliga la Gratar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ghiveci cu Mamaliga la Gratar