Dovlecei Umpluti cu Varza si Masline

Postat pe: 07-07-2012
(0)

Ingrediente

2-3 dovlecei potriviti
1/4 dintr-o varza potrivita ca marime
masline 6-7buc
3-4 rosii
cascaval ras
1 ou
2-3 ciuperci
1 legatura de marar
piper
sare
2 linguri ulei de masline
1 pahar de vin alb

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se taie dovleceii in doua si se scobesc de miez. Se oparesc cu putina apa clocotita. Se pune miezul dovlecelului, ciopercile curatate si taiate in bucati cu varza taiata fin in putin ulei de masline incins. Se calesc toate si la urma se adauga si maslinele taiate felii si vinul al. Cand se ia de pe foc se adauga si oul intreg.

Dovleceii opariti in prealabil se umplu cu acest amestec. Deasupra se pun felii de rosii cu cascaval ras si marar, putin piper. Se pun nintr-un vas de sticla termorezistent sau intr-un vas de pamant. Se coace aprox. 30 minute cu capac si 15 minute fara capac la cuptor la 180 oC.
Se poate servi si rece.
Cascaval se mai poate adauga si la servire, ras.
Daca ramane umplutura se poate pune ca strat pe care se pun dovleceii umpluti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Dovlecei Umpluti cu Varza si Masline" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Dovlecei Umpluti cu Varza si Masline