O ceapa taiata si prajita putin impreuna cu rantasul. separat in alta oala se fierbe dovleacu (care a fost curatat si dat pe razatoare) ci marar, sare, un ardei intreg, 1 sau 2 rosii taiate in patru (cind sint fierte rosiile si ardeiul se scot si se arunca).
Cind se fierbe dovleacul nu se pune apa multa pentru ca el lasa apa multa. Cind este gata se toarna peste rantas si se mai fierbe cam 5 minute impreuna. Se stinge focul si apoi se pune o lingurita de otet (sau doua ptr cine doreste mai acru).
Cind se puna in farfurie se pune si putina smintina deasupra. Sarea se pune dupa gustul fiecaruia. Separat se fac chiftelutele si ... pofta buna. Pentru desert mergeti la pagina de dulciuri cu poze
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCred ca toata lumea cunoaste prajitura deliciu si cat este de buna. De data aceasta am vrut aceeasi prajitura delicioasa dar...
Desert prajitura Deliciu - o alta variantaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii