Cum Se Taie Vanata Cubulete

Complexitate
redusa
Cum Se Taie Vanata Cubulete

Ingrediente

    Mod de preparare

    1/ Curatati si taiati vanata in jumatate
    Spalati vanata. Taiati si indepartati ambele capete ale vinetei.
    Folosind un cutit de curatat legume, indepartati coaja apoi, taiati vanata in jumatati, pe lungime, cu un cutit de bucatarie.
    Puteti sa folositi vanata si fara sa o curatati de coaja.

    2/ Taiati jumatatile in fasii
    Taiati jumatatile de vanata, pe lungime, in felii egala si groase, atat cat vreti sa fie cubuletele.
    Taiati fiecare felie, in lungime pentru a creea fasii de marime egala.
    Folositi-le ca atare sau taiati cubulete.

    3/ Taiati fasiile in cubulete
    Aliniati fasiile si taiati-le transversal, la intervale regulate pentru a crea cubulete.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

    Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

    Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
    Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

    Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

    Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
    Tocana taraneasca

    Tocana taraneasca

    Tocana taraneasca
    Cele mai apreciate rețete
    Biscuiti de la Bunica
    1
    Dulciuri

    Biscuiti de la Bunica

    Biscuiti de la Bunica
    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    2
    Dulciuri

    Prajitura Tosca - un desert imbietor

    Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    Prajitura cu Branza de Vaci
    3
    Dulciuri

    Prajitura cu Branza de Vaci

    Prajitura cu Branza de Vaci
    Placinta cu Branza si Stafide
    4
    Dulciuri

    Placinta cu Branza si Stafide

    Placinta cu Branza si Stafide
    Oua Colorate cu Hartie Creponata
    5
    Aperitive

    Oua Colorate cu Hartie Creponata

    Oua Colorate cu Hartie Creponata
    Parteneri
    Desert prajitura Nicoleta
    Bucataras.RO

    Desert prajitura Nicoleta

    La multi ani, leoaica Nicoleta, ''surora'' noastra draga si iubita. La multi ani tuturor sarbatoritilor de Sfantul Nicolae !

    Desert prajitura Nicoleta
    Cozonac oparit
    Culinar.RO

    Cozonac oparit

    Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

    Cozonac oparit
    Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
    Gustos.RO

    Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

    Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

    Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
    Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
    Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
    Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
    Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
    De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
    Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!