Cum Se Scot Semintele Rosiilor Decojite

Complexitate
redusa
Cum Se Scot Semintele Rosiilor Decojite

Ingrediente

    Mod de preparare

    Spalati rosiile si lasati la scurs.
    Decojiti rosiile.

    Taiati rosia in doua, pe linia “ecuatorului“, folosind un cutit de bucatarie sau unul zimtat.
    Tinand o jumatate de rosie deasupra unui bol puteti sa scoateti semintele si lichidul in exces, fie folosind degetul aratator de la cealalta mana, scobind in interiorul jumatatii de rosie, fie o stoarceti usor pana cand semintele sunt eliminate.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Obiceiuri si traditii culinare de Florii

    Obiceiuri si traditii culinare de Florii

    Obiceiuri si traditii culinare de Florii
    Pulpa de miel la cuptor

    Pulpa de miel la cuptor

    Pulpa de miel la cuptor
    Pasca Super Fina

    Pasca Super Fina

    Pasca Super Fina
    Cele mai apreciate rețete
    Biscuiti de la Bunica
    1
    Dulciuri

    Biscuiti de la Bunica

    Biscuiti de la Bunica
    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    2
    Dulciuri

    Prajitura Tosca - un desert imbietor

    Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
    3
    Aperitive

    Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

    Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
    Oua Colorate cu Hartie Creponata
    4
    Aperitive

    Oua Colorate cu Hartie Creponata

    Oua Colorate cu Hartie Creponata
    Clatite cu dovlecel si branza
    5
    Aperitive

    Clatite cu dovlecel si branza

    Clatite cu dovlecel si branza
    Parteneri
    Clatite aperitiv
    Bucataras.RO

    Clatite aperitiv

    Cu spanac, sau sfecla, umplute cu branza sau branza si somon afumat, servite cu masline, rosii si ceapa verde...nu pot fi...

    Clatite aperitiv
    11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
    Culinar.RO

    11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

    11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
    Gustos.RO

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

    Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
    Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
     Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
    Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
    Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
    De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
    Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!