Pasul 1: Indepartati coaja morcovului, prin razuire cu un cutit sau folosind unul special pentru curatat legume. Cu un cutit de bucatarie indepartati partea cu frunze si capetele radacinoase, daca acestea sunt prezente.
Pasul 2: Taiati morcovul in mai multe bucati de aproximativ 7- 8 cm lungime.
Pasul 3: Realizati cate o margine plata, taind cate o felie subtire de-a lungul fiecarei bucati de morcov. Intoarceti bucata cu partea plata in jos pentru a avea stabilitate in timpul urmatoarelor operatiuni.
Pasul 4: Taiati pe lungime bucatile de morcovi, in felii de grosimea dorita, de regula, cu o latime de aproximativ 6- 12 mm.
Pasul 5: Alaturati 2- 3 felii de morcovi, intoarceti-le si taiati, tot pe lungime, in batoane, la fel de groase ca si feliile. Folositi batoanele ca atare sau taiati-le cubulete.
Pasul 6: Alaturati mai multe batoane si taiati-le transversal. Cubuletele de morcovi astfel obtinute se vor gati deodata, uniform si sunt aspectuoase..
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDin categoria ,ador zmeura,am bagat o tarta,m-am inspirat din reteta Jamilei.
Tarta cu zmeuraCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii