Curatati de coaja dovleceii si dati-i prin razatoarea cu ochiuri mari. Sarati, amestecati si stoarceti-i dupa cateva minute.
Caliti-i impreuna cu ceapa in putin ulei pana se inmoaie, amestecand continuu.
Separat bateti ouale ca pentru omleta si condimentati, dupa gust.
Turnati peste dovleceii facuti si lasati pe foc pana se incheaga ouale.
La sfarsit, potriviti de sare, piper si adaugati patrunjelul verde.
Serviti cat este cald, alaturi de o salata de rosii.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO reteta foarte buna pentru cei care tin post in aceaste zile si este dezlegare la peste. Sunt potrivite pe un platou cu...
Ciuperci umplute cu hering si legumeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii