Conopida cu Ciuperci la Cuptor #1

Postat pe: 20-06-2011
(0)

Ingrediente

1 buc de conopida
300 gr ciuperci proaspete
feliate
100 gr unt
pesmet ptr tava
ulei de masline
marar
sare
piper
1 ceapa mai maricica
cascaval (eu am pus cheddar)
6-8 linguri de smantana

Mod de preparare

Conopida se spala, se curata de codite si frunze, se desparte in buchetele. Se pun in apa cu sare si se fierb aprox 15 minute. Intre timp, se ia un servetel absorbant, se impregneaza cu ulei si se unge tava cu el dupa care se presara pesmet. Se pune deoparte. Ciupercile, se spala, se feliaza, se aseaza separat, ceapa se curata se toaca marunt si se prajeste intr-o tigaie in cateva linguri de ulei de masline (2-3 linguri). Se adauga ciupercile peste ceapa si se condimenteaza cu sare, piper si marar. Se amesteca intruna in ele pana se va evapora toata apa care au lasat-o.

Dupa ce conopida este fiarta, se scoate din apa, se scurge bine de tot, se aseaza intr-un strat in tava pregatita. Peste conopida se pun feliute de unt, apoi ciupercile, pesmet, feliute de unt, cateva linguri de smantana si se da la cuptor cam 10-15 minute, se scoate, se pune cascavalul ras deasupra si se mai da la cuptor pana se topeste branza.

Se serveste ca atare (ptr cei vegetarieni) sau langa o friptura de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Conopida cu Ciuperci la Cuptor #1" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Conopida cu Ciuperci la Cuptor #1