Curatati ciupercile si taiati-le feliute. Caliti ceapa / prazul in putin ulei incins, adaugati ciupercile si lasati la foc mic, amestecand, pana cand ciupercile incep sa se inmoaie in zeama lor.
Puneti ardeiul feliat, cubuletele de rosii in bulion, sare si piper dupa gust. Daca folositi rosii, le opariti, decojiti apoi, le taiati marunt si le adaugati peste ciuperci. Lasati in continuare pe foc, amestecand ocazional, pana ce ardeiul este aproape facut si zeama usor scazuta.
Adaugati faina dizolvata in smantana, vinul, buchetelele de broccoli, verdeata tocata, omogenizati si potriviti gustul de sare si piper. Transferati imediat intr-un vas termorezistent si dati la cuptorul preancalzit pentru aproximativ 20- 25 min, la foc potrivit sau pana cand legumele sunt facute si sosul usor legat si scazut.
Serviti cat este cald, simplu sau ca garnitura langa fripturi ori preparate cu carne.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAm achiziționat o cutie mare de lapte condensat caramelizat și am zis că ar fi păcat să nu pregătesc ceva bun cu ea....
Desert prajitura cu nuci si crema caramelIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii