Se calesc ardeii in ulei, cand s-au muiat se pun rosiile, usturoiul. Se lasa la foc mic sa fiarba pana ce ardeii sunt moi. Intre timp sa bat ouale si se amesteca cu branza si iaurtul si se toarna peste ardeii cu rosii. Se amesteca si se da la cuptor pana scade si se rumeneste putin deasupra.
Este delicioasa atat calda cat si rece, insotita de un vin alb demisec.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDupa cum se stie, e o reteta franceza, dar se zice ca oficial, aceasta reteta a fost inventata in prima jumatate a secolului...
Baba au rhumIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii