Ingrediente

1 dovlecel
2cartofi
2morcovi
2linguri faina
sare
piper
patrunjel 1legatura
pesmet 1lingura
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Dovlecelul se decojeste, se spala, se razuieste prin ochiurile mari, se sareaza si se pune intr-o strecuratoare la scurs 30 de minute. Cartofii si morcovii decojiti se pun intr-o oala la fiert cu apa si sare. Cand sau fiert se scurg si se pun la racit.

Dupa ce s-au racit cartofii si morcovii se razuiesc pe razatoarea mare sau mica dp preferinte peste se pune dovlecelul, oul, sarea piperul, patrunjelul tocat, se amesteca bine apoi se incorporeaza cu faina.

Se modeleaza compozitia strangand-o bine in palme apoi se tavaleste prin pesmet. Se prajesc in ulei bine incins. Pofta buna!!!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftelute de Legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftelute de Legume