Ingrediente

vinete
miez de piine
sare
parmezan/ pecorino sau alt cascaval mai dur
patrunjel
menta (facultativ)
usturoi (facultativ)
ulei pentru prajit

Mod de preparare

Vinetele (curatate de coaja) se oparesc apoi se scurg bine de apa in exces si se lasa la racit. Se pun intr-un castron impreuna cu 1 ou, sau mai multe in functie de cantitatea de vinete, miezul de piine inmuiat in apa sau lapte si strivit in pumn, sare, parmezan ras (sau pecorino, sau alt cascaval mai tare), patrunjel, usturoi tocat marunt si menta (facultativ) . Se face o compozitie din care se formeaza chiftele care se vor praji.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftele din Vinete" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftele din Vinete