Budinca cu Oua Fierte, Ceapa si Branza

Postat pe: 16-04-2013
(1)

Ingrediente

6 bucati de paine feliata
4 oua fierte
2 cepe mari
4 felii de branza topita feliata
3 linguri de ulei de masline sau floarea soarelui
3 linguri branza rasa Grana Padano, Parmigiano sau alta branza asemanatoare
patrunjel

Mod de preparare

Se caleste ceapa taiata fina solzi in 3 linguri de linguri de ulei. Se adauga putina supa de legume sau apa, se tine pe foc pana se inmoaie. La sfarsit, se sareaza si pipereaza. Se inmoaie feliile de paine cu lapte, se pun in tava unsa cu ulei sau unt.

Eu am folosit o tavita de 20/15 cm. Deasupra se pun 2 oua taite in felii cu aparatul de feliat oual, ceapa ... jumatate de cantitate si apoi branza topita feliata. Deasupra se pun restul de 3 felii paine inmuita in lapte, restul de 2 oua taiate si ceapa calita.

Presarati Parmigiano, stropiti cu putin ulei si presarati patrunjel tocat proaspat. . Se coace in cuptor la foc potrivit, circa 25 minute, pana se rumeneste deasupra.
Se serveste calda. Eu am mancat si rece ... pot spune ca mi-a placut ... nu a fost rea deloc.
Se poate face si cu alte ingrediente ... sunca.. ton ... diverse legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Budinca cu Oua Fierte, Ceapa si Branza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

kitina50
•  25.04.2013 16:25:32

cum sa ratam asa o reteta practica, mai ales ca de PASTI, raman oua neutilizate!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Budinca cu Oua Fierte, Ceapa si Branza