Varza, Cartofi si Cirnati la Cuptor

Complexitate
redusa
Varza, Cartofi si Cirnati la Cuptor

Ingrediente

  • ingrediente:
  • citiva cartofi
  • varza
  • cirnati
  • ulei eu am pus 1 lingura si nici aia plina
  • sare
  • piper
  • bulion / suc rosii fara pielita
  • condimente (eu o sa pun cimbru)

Mod de preparare

Puteti sa fierbeti fiecare separat: varza si cartofi, sa frigeti cirnatii dar nu de tot. Deci toate coapte, fripte, fierte pe jumatate. Eu am pus in cratita cirnatii, i-am fript putin fara ulei doar cu putina apa Dupa ce s-au albit. Apoi am adaugat varza taiata, am lasat-o si pe ea la inabusit cu putina apa sub capac.

Cand apa a scazut am adaugat cartofii taiati pe lung in felii groase si inca putina apa (sau supa) tot acum am pus si lingura de ulei.

Intre timp am incalzit cuptorul, am transferat totul in vasul de sticla si am pus cirnatii deasupra. Acum sunt toate la copt in cuptor cu tot cu apa care era in cratita, doar de 1 deget adica. Le las la copt si cind or sa fie gata o sa adaug piperul, cimbrul si rosiile. Mai las la cuptor putin, acoperite cu aluminiu sau daca aveti capac la vasul de cuptor cu capac, la foc mic-mediu.

Acum vad cit de mult seamana intre ele pozele. Asta insa pt ca e o distanta de numai citeva minute intre ele, dehhh reteta rapida.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Fanta
3
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
4
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Prajitura cu Branza de Vaci
5
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Parteneri
Cocos in vin (Coq au vin)
Bucataras.RO

Cocos in vin (Coq au vin)

O reteta clasica, din bucataria frantei, putin mai elaborata insa cu o savoare cu adevarat deosebita!

Cocos in vin (Coq au vin)
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!