Urzici cu Jumeri

Postat pe: 27-02-2013
(1)

Ingrediente

urzici 800 gr
250 gr de kaisser afumat
250 gr carne la saramura
telemea 250 gr
ulei
2 cepe
sare
piper
bulion o cescuta

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Punem carnea de la saramura la desarat in apa rece.
Schimbam doua, trei ape reci ca desararrea sa fie facuta bine.
Fierbem urzicile o jumatate de ora le ridicam din vas si facem un piure din ele.

Taiem cubulete cele doua feluri de carne.
Ceapa o taiem pestisori si o tragem cu putin ulei iar cand este gata adaugam cubuletele de carne si le rumenim.

Dam prin razatoare a mare telemeaua si o punem peste carnea rumenita.
Legam cu cescuta de bulion, omogenizam dupa care venim cu pire-ul de urzici.
Amestecam si daca este gros putina zeama in care au fiert urzicilene aduce la adevar.

Asezonam cu sare si piper.
Mamaliga, o cana cu smantana, o strachina de ghebe murate si multa udatura la urzicile cu jumeri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Urzici cu Jumeri" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  27.02.2013 11:26:53

Cred ca o oala de vin rosu ,batranesc ne va aduce in stare sa dam valoare acestei retete

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Urzici cu Jumeri