Treceti carnea taiata cubulete prin faina, rumeniti-o putin in ulei incins si scoateti-o din grasime.
Caliti apoi ceapa tocata marunt, iar cand incepe sa se aureasca, adaugati cartofii taiati cubulete potrivite si lasati pe foc, amestecand continuu, pana devin usor transparenti.
Puneti carnea si berea.
In continuare puteti proceda in doua moduri:
- completati cu apa daca mai este nevoie, lasati sa fiarba pe ochiul de la aragaz, la foc mic, pana ce cartofii sunt aproape facuti si sosul a mai scazut; spre sfarsit, adaugati cubuletele de rosii, cu sucul lor cu tot, condimentati cu sare si piper, dupa gust, continuand fierberea pana ce cartofii sunt facuti;
- adaugati cubuletele de rosii cu sucul lor, condimentati cu sare si piper si dati vasul la cuptorul incalzit, la foc potrivit, pana ce cartofii sunt facuti si sosul a mai scazut.
Serviti tocanita calda cu o salata de sezon sau muraturi.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaUn mare avantaj gatitul in vasele Zepter! Cine detine un astfel de vas, stie exact despre ce vorbesc. Iata o alta mancare...
Ghiveci cu carnati in vas ZepterIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii