Pipotele si inimile se curata bine de pielite si se taie bucatele micute. Intr-o tigaie se pune uleiul, iar cand acesta s-a incalzit se adauga inimile si pipotele. Acestea se calesc putin pe o parte si pe cealalta dupa care se pune apa si se lasa pe foc pana ce se patrund bine.
Daca s-a evaporat apa si acestea nu s-au fiert se mai adauga putina apa pana ce acestea se patrund bine. Se adauga ceapa taiata julien si ficatul taiat bucatele potrivite. Cand s-au patruns putin si acestea se adauga ardeiul gras taiat julien si rosile cherry intregi.
Se amesteca bine, dupa care se adauga bulionul. Tocanita obtinuta se lasa pe foc pana ce se patrund bine toate legumele. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Usturoiul se zdrobeste si se adauga spre sfarsitul tocanitei. Se mai lasa 10 minute si se opreste focul, dupa care se adauga patrunjelul taiat marunt.
Tocanita se serveste calda cu piure de cartofi sau mamaliguta.
Pofta buna!!!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorO reteta simpla si gustoasa.
Tocanita de ciuciuleti cu smantanaCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii