Tocanita de Maruntaie de Pui

Complexitate
redusa
Tocanita de Maruntaie de Pui

Ingrediente

  • 500 gr pipote, inimi si ficati de pui
  • 2 cepe potrivite
  • 3 ardei grasi rosii (eu am avut congelati)
  • 300 gr rosii cherry (eu am avut congelate)
  • o capatana usturoi
  • 100 ml ulei
  • 250 ml bulion
  • 250 ml apa
  • patrujel dupa gust, aproximativ o legatura (eu am avut congelat)
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pipotele si inimile se curata bine de pielite si se taie bucatele micute. Intr-o tigaie se pune uleiul, iar cand acesta s-a incalzit se adauga inimile si pipotele. Acestea se calesc putin pe o parte si pe cealalta dupa care se pune apa si se lasa pe foc pana ce se patrund bine.

Daca s-a evaporat apa si acestea nu s-au fiert se mai adauga putina apa pana ce acestea se patrund bine. Se adauga ceapa taiata julien si ficatul taiat bucatele potrivite. Cand s-au patruns putin si acestea se adauga ardeiul gras taiat julien si rosile cherry intregi.

Se amesteca bine, dupa care se adauga bulionul. Tocanita obtinuta se lasa pe foc pana ce se patrund bine toate legumele. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Usturoiul se zdrobeste si se adauga spre sfarsitul tocanitei. Se mai lasa 10 minute si se opreste focul, dupa care se adauga patrunjelul taiat marunt.
Tocanita se serveste calda cu piure de cartofi sau mamaliguta.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Oua Colorate cu Hartie Creponata
4
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Prajitura cu Afine
5
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Parteneri
Tocanita de ciuciuleti cu smantana
Bucataras.RO

Tocanita de ciuciuleti cu smantana

O reteta simpla si gustoasa.

Tocanita de ciuciuleti cu smantana
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!