Tocanita cu Afumatura

Postat pe: 07-10-2012
(0)

Ingrediente

1 kg cartofi (eu am pus si albi si rosii)
2 ardei grasi verzi
1 ardei gras rosu
1 morcov
2 cepe
500 gr scaricica de porc afumata
50 ml ulei
3 linguri pasta de tomate
leustean verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se spala, se curata si se taie julien legumele. Scaricica de porc o taiem bucati si o spalam.
Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Punem la calit ceapa, apoi adaugam morcovul si la sfarsit ardeii.

Cand toate au devenit sticloase se adauga carnea, apa cat sa le cuprinda si se da la cuptor circa 20 min. Adaugam apoi cartofii, pasta de tomate, sarea si se lasa la cuptor pana cand cartofii sunt fierti.
Se adauga verdeata tocata marunt. Servim alaturi de muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita cu Afumatura" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita cu Afumatura