Tocana de Legume cu Piept de Pui

Postat pe: 16-02-2013
(0)

Ingrediente

piept de pui 600 gr
2 cepe
2 ardei grasi
2 morcovi
1telina mica
rosii 500 gr
orez
250 gr
ulei de floarea soarelui 100 ml
sare
piper
foi de dafin
marar
150 gr de bulion

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Pieptul de pui il taiem cuburi pe care le tragem la tigaie pentru a le rumeni usor.
Orezul spalat in doua, trei ape si lasat la umflat in apa calda. Legumele curatate si spalate le taiem in mod aleatoriu pentru fiecare, dupa placul fiecaruia.

Jumatate din ulei a fost pus la pieptul de pui jumatate il punem la calirea legumelor.
Rosiile le oparim timp de 5 min ca sa le putem da pielita de pe ele si le facem cubulete mici.
Se pun rosiile peste legume iar la 10 min se pun si pieptul de pui.

Dupa alte 15 min se adauga orezul se da focul la mic.
Spre final bulionul stins cu apa calda, si se adauga mirodeniile.
Se orneaza cu marar.
O explozie de arome.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocana de Legume cu Piept de Pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocana de Legume cu Piept de Pui