Tocana cu Telina si Vin

Postat pe: 03-10-2011
(0)

Ingrediente

800 g telina
500 g morcovi
500 ml vin rosu
1,5 kg carne porc
50 ml ulei
sare
piper boabe
dafin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Morcovii si telina se taie bucati nu foarte mici.

Se taie carnea fasii groase de 1 cm sau 1, 5 cm. Se incinge uleiul intr-o oala incapatoare.
Carnea se pune in uleiul incins si se prajeste cam 5 minute (pe masura ce sta pe foc isi lasa zeama asa ca nu mai se prajeste de la un moment dat)

Se pun bucatelele de legume, sarea, apoi vinul si piperul. Se lasa apoi o ora la fiert in oala acoperita. (nu se adauga apa, daca scade prea tare se mai pune vin). In ultimele 20 minute se adauga si dafinul dupa gustul fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocana cu Telina si Vin" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocana cu Telina si Vin