Spaghette de Orez cu Pui si Legume in Stil Chinezesc

Complexitate
redusa
Spaghette de Orez cu Pui si Legume in Stil Chinezesc

Ingrediente

  • -250 g spaghette de orez
  • -230 g bambus in conserva
  • -250 g piept de pui
  • -3 morcovi
  • -1 zucchina
  • -1 tija sedano
  • -1/2 ceapa
  • -1/2 ardei rosu
  • -1/2 ardei galben
  • -100 g broccoli
  • -o bucatica de unt
  • -sare
  • -piper
  • -soia

Mod de preparare

Se curata si se taie felii subtiri morcovii, tija de sedano, jumatatea de ceapa, broccoli si zucchina.

Se pun la oparit, dar fiecare in parte, eu am inceput cu zuchina (dovlecelul), pe care am lasat-o in apa pt 3-4 minute. Dupa cele 3-4 minute, am scos bucatelele de zuchina din apa in care fierbeau si le-am aruncat intr-un bol cu apa rece, asa se opresc din fierbere si nu isi pierd culoarea.

Dupa zuchina, am pus la fiert tija de sedano pt 5 minute, dupa care am strans bucatelele si le-am aruncat in bolul cu apa rece in care era si zuchina. Dupa sedano, am pus la, fiert morcovii pt 5 minute, dupa care i-am pus in bolul cu apa rece. Ultima data am pus la fiert ceapa si broccoli pt 1-2 minute.

Dupa ce legumele de mai sus au fost oparate, am taiat fasii ardeii si i-am pus la prajit pt 5 minute in ulei.

Pana s-au prajit ardeii, am taiat pieptul de pui, fasii subtiri. Dupa cele 5 minute am luat ardeii din tigaie si am pus carnea la prajit. Am lasat carnea pt 5-7 minute, pana s-a prajit uniform, dupa care am adaugat toate legumele fierte si ardeii. Si le-am lasat pe foc cateva minute.

Intre timp am pus la fiert spaghetele. Dupa ce s-au fiert le-am scurs de apa si le-am pus intr-un bol.
Peste spaghette am pus legumele cu carnea si am aruncat si bambusul din conserva.

Am adaugat sare, piper si sos de soia. Prima data am pus o lingura de soia, dupa care am amestecat si am mai adaugat, pana la 4 linguri.

Se servesc calde... sunt superrrr :).

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
3
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
4
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura cu Branza de Vaci
5
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Parteneri
Melci cu nuca
Bucataras.RO

Melci cu nuca

Ma laud de nu stiu cand ca fac o baclava. Buuuun. Scot pachetul de foi din congelator si il las la dezghetat. Cand il desfac...

Melci cu nuca
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola