Snitele de Curcan in Crema de Fenicul si Cascaval la Cuptor

Postat pe: 21-02-2014
(0)

Ingrediente

Pentru 4 portii:
4 felii de piept sau pulpa de curcan de cite 100 gr fiecare
2 bulbi de fenicul nu foarte mari
100 gr cascaval ras
pesmet atit cit este nevoie
sare
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Curarati feniculul de foaia externa si partile mai dure, spalati si taiati in 4 apoi il fierbeti in apa clocotita si sarata cca 20 minute (sau pina cind intra furculita in el). Lasati sa se raceasca intr-o strecuratoare si apoi il mixati in robot/ blender. Puneti crema de fenicul obtinuta intr-o strecuratoare fina si lasati sa mai piarda apa in exces in timp ce radeti cascavalul.

Amestecati crema de fenicul (scursa) cu cascavalul ras. Luati o felie de carne pe care ungeti 1/8 din cantitatea de fenicul si cascaval apoi presarati pesmet. Prindeti felia de carne asa unsa de margini si o rasturnati cu pesmetul in jos direct in tava in care o sa coaceti aceste snitele.

Continuati cu celelalte felii de carne, unse cu crema de fenicul si apoi presarate cu pesmet, asezate cu pesmetul in jos in tava. Cind ati terminat ungeti fiecare felie de carne direct in tava cu crema de fenicul si cascaval si presarati peste pesmet.

Pe fiecare snitel turnati putin ulei.

Coaceti in cuptorul deja incalzit la 190°C cca 30 minute apoi daca este nevoie puneti si sub grill citeva minute. Nu va speriati daca se prezinta cam moale in acest timp carnea care este taiata subtire se coace oricum si cind se va raci se mai intareste si crusta.

Lasati sa se raceasca 5-10 minute inainte sa serviti. (Feliile se iau cu paleta lata, cea pentru lasagna).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Snitele de Curcan in Crema de Fenicul si Cascaval la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Snitele de Curcan in Crema de Fenicul si Cascaval la Cuptor