Shaorma Economica

Postat pe: 29-10-2011
(3)

Ingrediente

o pulpa mare de pui
o ceapa
un morcov
un ardeu gras rosu
un ardeu iute
condimente sare, piper, vegeta
bulion
varza
maioneza
kechup

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se decongeleaza pulpa, o spalam apoi taiem carnea bucatele micute, separat taiem ceapa marunt, dam morcovul pe razatoare, taiem ardeiul iute bucatele marunte (dupa preferinta cat va place de picant, eu pt fetita nu am pus numai jumate) si ardeul rosu.

Intr-o tigaie punem carnea la prajit la foc mic (eu am pus plita sub flacara de la aragaz) sare, piper si vegeta. Tot amestecam si cand e aproape facuta carnea punem amestecul de legume deja pregatit iar spre final putin bulion. Cand e gata luam deoparte.
Se aseaza pe lipi amestecul punem varza razalita, maioneza si kechup, eu mi-am pus si mustar. Va doresc pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Shaorma Economica" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

baduta
•  17.05.2013 15:55:22

mi se pare o reteta simpla si buna :) in seara asta am sa o probez :)

milenia
•  09.11.2011 11:37:40

Eu fac in alt fel. Carnea de pui, piept, taiata in fasii mici, se pune in tigaie cu ulei de masline, sare piper, curry, praf de usturoi.
Intre timp fac foi (lipii) din apa, faina si un strop de ulei de masline.
Aceasta coca se intinde fina si se coace intr-o tigaie mai larga, depinde cat vrei sa le faci de mari. Pe foaia coapta se pune carnea, salata verde, rosii, ceapa, iaurt sau kechup cu maioneza.

pofta buna

morenna
•  29.10.2011 19:16:59

Nu stiu sa postez si poza pt shaorma mea...............

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Shaorma Economica