Rulou de Pulpe de Pui cu Radicchio

Postat pe: 03-06-2011
(0)

Ingrediente

2 pulpe de pui pe care le-am dezosat
1 ou
2-3 linguri de parmezan ras
1 lingura de lapte
1/2 de radicchio
1 lingura de ulei
sare
piper

Mod de preparare

Din ou+ parmezan+ lapte am facut o omleta pe care am copt-o in tigaie in 1 lingura de ulei, pe ambele parti

Pulpele de pui dezosate, sarate si piperate puse pe folie de aluminiu unsa cu ulei (dupa sfatul Monei), peste ele jumatate din omleta pe fiecare pulpa, si jumatate din radicchio care tocat a fost inabusit 1-2 minute in tigaia in care am facut omleta (fara ulei).

Rulat totul, inchis bine si pus in tava de cuptor cu putina apa in ea la foc mai mare pt 20 min, la foc mijlociu alte 10 min. Dupa cele 30 min se scot din folie cu grija caci radicchio lasa zeama si se pun cu zeama cu tot intr-un vas pt cuptor (sticla, ceramica) se mai tin la cuptor sa se rumeneasca.


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulou de Pulpe de Pui cu Radicchio" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulou de Pulpe de Pui cu Radicchio