Rulada de Curcan cu Legume

Complexitate
redusa
Rulada de Curcan cu Legume

Ingrediente

  • 15 kg piept de pui sau curcan
  • sare
  • piper
  • ulei
  • curry
  • Umplutura:
  • 4 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 1 radacina de telina
  • 1 ou
  • 1 lingura cu faina
  • Garnitura:
  • cativa cartofi
  • un ardei gras verde
  • rosu si galben
  • catei de usturoi

Mod de preparare

Morcovul si telina se dau prin razatoarea mica si ceapa prin razatoarea mare. Se calesc in putin ulei, se condimenteaza si se amesteca cu oul si faina. Pieptul spalat si sters se taie in lungime astfel incat sa obtii o bucata ca o foaie. Se bate putin intr-o punga pentru a nu sari carne si se condimenteaza pe ambele parti.

Se intinde umplutura si se ruleaza usor. Se leaga cu sfoara de bucatarie si se caleste putin in ulei pe toate partile (fiind carnea mai seaca o calesc, daca era de porc o bagam direct la cuptor).

Se amesteca cartofii taiati bucati mai mari cu ardeii intregi, usturoiul si condimente (curry, vegeta si putin ulei de masline). Se aseaza intr-o punga pentru friptura legumele si rulada deasupra pentru a-si lasa zeama. Se adauga 1 cana de apa sau vin alb si se leaga punga.

Se inteapa din loc in loc si se da la cuptorul incins pentru vreo 40 minute. Dupa se desface la suprafata punga si se lasa sa se mai rumeneasca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
3
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Oua Colorate cu Hartie Creponata
4
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Clatite cu dovlecel si branza
5
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Parteneri
ORECCHIETTE CU ANGHINARE
Bucataras.RO

ORECCHIETTE CU ANGHINARE

Orecchiette-le mi-au fost dăruite în urmă cu câteva luni bunneeee, direct de la Bari, Italia. Când le-am primit, mesajul...

ORECCHIETTE CU ANGHINARE
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!