Punguta cu Doi Bani

Complexitate
redusa
Punguta cu Doi Bani

Ingrediente

  • Ingrediente clatite:
  • - lapte;
  • - faina;
  • - 1-2 oua;
  • - un varf sare;
  • - un varf bicarbonat
  • Ingrediente umplutura:
  • - piept de pui;
  • - mixt salata congelata cu cartofi;
  • - sos uncle bens - dijon;
  • - usturoi;
  • - sare;
  • - delikat;
  • - ulei de masline
  • Ingrediente salata si ornament:
  • - morcovi mititei congelati;
  • - unt;
  • - cascaval
  • Ingrediente garnitura:
  • - orez balsamic

Mod de preparare

Se prepara aluatul pentru clatite din ingredientele de mai sus si se lasa la odihnit o jumatate de ora, iar apoi se prepara in tigaie.

Usturoiul se taie marunt si se pune intr-o tigaie mai mare la calit in ulei de masline. Apoi se pune pieptul de pui taiat fasii si se lasa sa se inabuse vreo 5 min. Dupa care adaugam mixul de salata cu cartofi si lasam cat este nevoie pentru a fi patrunse toate ingredientele. La final adaugam sosul dijon si saram daca este nevoie.

Acum, luam cate o clatita si o umplem cu compozitia de mai sus, strangem capetele la mijloc si le legam cu ata (mie nu mi-a venit nici o alta idee pentru a putea tine clatitele sa nu se desfaca). Ungem o tava cu unt, punem clatitele una langa alta si presaram pe fiecare cascaval ras subtire si punem pe fiecare cate putin, putin unt. Dam la cuptor pana se topeste putin cascavalul.

Intre timp, intr-o alta tigaie topim putin unt dupa care punem morcovii si lasam la calit pana sunt bine facuti.

Intr-o oala punem mai multa apa la fiert, adaugam sare, iar cand incepe sa fiarba punem orezul balsamic. Dupa ce este fiert il punem in stracuratoare si lasam sa se scurga de zeama (asa orezul ramane alb).

Eu am servit dupa cum se vede in imagine si alaturi de tortul vietii mele!

Nu am specificat cantitatile pentru ca fiecare pune din fiecare ingredient cat doreste si de cat are nevoie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Placinta cu Branza si Stafide
4
Dulciuri

Placinta cu Branza si Stafide

Placinta cu Branza si Stafide
Oua Colorate cu Hartie Creponata
5
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Parteneri
Rulouri de clatite cu sunca si branzeturi
Bucataras.RO

Rulouri de clatite cu sunca si branzeturi

Este o super reteta, o super gustare, super de luat si la pachet. Reteta este aLauricei, fata aia de ma innebuneste cu...

Rulouri de clatite cu sunca si branzeturi
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!