Punguta cu Doi Bani

Complexitate
redusa
Punguta cu Doi Bani

Ingrediente

  • Ingrediente clatite:
  • - lapte;
  • - faina;
  • - 1-2 oua;
  • - un varf sare;
  • - un varf bicarbonat
  • Ingrediente umplutura:
  • - piept de pui;
  • - mixt salata congelata cu cartofi;
  • - sos uncle bens - dijon;
  • - usturoi;
  • - sare;
  • - delikat;
  • - ulei de masline
  • Ingrediente salata si ornament:
  • - morcovi mititei congelati;
  • - unt;
  • - cascaval
  • Ingrediente garnitura:
  • - orez balsamic

Mod de preparare

Se prepara aluatul pentru clatite din ingredientele de mai sus si se lasa la odihnit o jumatate de ora, iar apoi se prepara in tigaie.

Usturoiul se taie marunt si se pune intr-o tigaie mai mare la calit in ulei de masline. Apoi se pune pieptul de pui taiat fasii si se lasa sa se inabuse vreo 5 min. Dupa care adaugam mixul de salata cu cartofi si lasam cat este nevoie pentru a fi patrunse toate ingredientele. La final adaugam sosul dijon si saram daca este nevoie.

Acum, luam cate o clatita si o umplem cu compozitia de mai sus, strangem capetele la mijloc si le legam cu ata (mie nu mi-a venit nici o alta idee pentru a putea tine clatitele sa nu se desfaca). Ungem o tava cu unt, punem clatitele una langa alta si presaram pe fiecare cascaval ras subtire si punem pe fiecare cate putin, putin unt. Dam la cuptor pana se topeste putin cascavalul.

Intre timp, intr-o alta tigaie topim putin unt dupa care punem morcovii si lasam la calit pana sunt bine facuti.

Intr-o oala punem mai multa apa la fiert, adaugam sare, iar cand incepe sa fiarba punem orezul balsamic. Dupa ce este fiert il punem in stracuratoare si lasam sa se scurga de zeama (asa orezul ramane alb).

Eu am servit dupa cum se vede in imagine si alaturi de tortul vietii mele!

Nu am specificat cantitatile pentru ca fiecare pune din fiecare ingredient cat doreste si de cat are nevoie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura Fanta
4
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Cozonac cu carne in foi de varza murata
5
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Parteneri
Prajitura cu visine
Bucataras.RO

Prajitura cu visine

simplu si bun,alaturi de o cafea sau o cana de lapte...imaginile finale nu sunt prea luminoase pentru ca a fost foarte...

Prajitura cu visine
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola