Pulpe de Pui in Sos de Portocale

Postat pe: 01-09-2011
(0)

Ingrediente

4 pulpe de pui
4 portocale
1 ceapa
2 catei de usturoi
1 morcov
1 ardei italian
1/2 pahar supa de pui
ulei de masline
sare, piper
patrunjel

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Pulpele se curata se condimenteaza si se pun in cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 10-15 min. Intre timp se curata, se spala si se toc legumele si se pun intr-o cratita cu putin ulei la calit. Cand sunt calite se pune pe deasupra supa de pu si sucul de la cele 4 portocale.

Aceasta compozitie se pune peste pulpe si se mai lasa la cuptor inca 15 min. Dupa acest timp se scot pulpele pe o farfurie iar sosul se trece prin blender pentru a ramane ca o smantana. Dupa aceea se mai da cateva minute la fiert pentru a ramane mai concentrat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pulpe de Pui in Sos de Portocale" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpe de Pui in Sos de Portocale