Pulpe de pui cu fasole verde, la punga

Postat pe: 21-09-2015
(0)

Ingrediente

3 pulpe de pui
600 g fasole verde
o cutie rosii in bulion
o ceapa
4-5 catei de usturoi
boia de ardei
piper
sare
o legatura marar
o legatura de patrunjel
o punga pentru cuptor

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Spalam pulpele si le taiem in jumatati.
Taiem marunt ceapa si usturoiul.
Intr-un castron incapator punem carnea , legumele , verdeata si condimentele si le amestecam .
Le introducem in punga pentru cuptor
Inchidem punga si facem 3-4 intepaturi cu scobitoarea, la suprafata.
Asezam punga intr-o tava pe care o dam la cuptor la foc potrivit , pana pulpele se rumenesc ( aproximativ o ora).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pulpe de pui cu fasole verde, la punga" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpe de pui cu fasole verde, la punga