Pulpa de Porc

Postat pe: 08-08-2011
(0)

Ingrediente

12 portii
3 kg pulpa de porc
5 catei de usturoi mari
taiati solzisori
½ ceasca frunze de rozmarin uscate
Sare si piper
dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:50min
Gatiti carnea ca atare, sau taiati osul. Cu cutitul faceti un zigzag pe partea grasa a carnii. Impanati crestaturile cu usturoi si rozmarin si asezonati cu sare si piper.

Puneti carnea pe polita cu grasimea in jos, la 20 grade c, timp de o ora.

Intoarceti carnea si lasati-o sa se faca inca 40-50 min sau pana cand grasimea capata o culoare maroniu inchis si devine crocanta sau la o temperatura interna de 75 grade c.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pulpa de Porc" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpa de Porc