Pulpa de Curcan cu Sos de Ciuperci si Rosii

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Pulpa de Curcan cu Sos de Ciuperci si Rosii

Ingrediente

  • - o pulpa de curcan
  • - ciuperci la cutie
  • - rosii uscate
  • - 4 rosii
  • - sare
  • - oregano, piper(condimente)
  • - 2 catei usturoi
  • - o ceapa mica
  • - 3-4 linguri ulei masline

Mod de preparare

Prepararea sosului:

Calim ceapa taiata marunt in uleiul de masline cu rosiile uscate taiate si ele marunt, adaugam ciupercile, rosiile taiate, punem condimentele.
Lasam sa se caleasca si punem cate putina apa pana facem un sos, la urma vom pune usturoiul.

Prepararea carnii:

Pulpa de pui o crestam, ungem cu zeama lamaie, un pic mustar, sare, condimente si printre crestaturi adaugam usturoi taiat marunt.
Invelim pulpa in folie, o punem in tava si dam la cuptor pentru circa 25 minute.
Scoatem pulpa de la cuptor, scoatem si folia.
Asezam din nou pulpa in tava si peste ea vom pune sosul de mai sus.
Vom da din nou la cuptor pentru 15 minute si va urez
Am servit cu smantana deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
3
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Oua Colorate cu Hartie Creponata
4
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Clatite cu dovlecel si branza
5
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Parteneri
Chiftelute cu miez de orez si sos alb
Bucataras.RO

Chiftelute cu miez de orez si sos alb

Initial am vrut sa fac chiftelute cu pilaf, dar pe parcurs le-am transformat si au iesit tare bune asa. De la un timp gatesc...

Chiftelute cu miez de orez si sos alb
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!