Pulpa de Curca la Cuptor - reteta super usoara

Postat pe: 03-06-2011
(0)

Ingrediente

pulpa de curca (e mai mica decit cea de curcan, dar e cam cit 2 pulpe de pui la un loc)
sare groasa
piper
ardei iute
rozmarin
1-2 linguri de ulei

Mod de preparare

Mai puteti pune un catel de ussturoi intreg (necuratat) linga sa lase numai aroma sau sub carne sa lase se gust mai puternic.

Se pune pulpa (eu am curatat pielea pt ca nu imi place, dar daca vreti o puteti lasa) in tava pt cuptor, fara apa sau ulei, acoperita cu folie de aluminiu la foc puternic.

Dupa 20 min. se scoate din cuptor se adauga lingura de ulei peste carne, sarea, ardeiul iute mic si strivit daca e uscat sau taiat daca e crud, putin piper (daca va place) si crenguta de rozmarin. Se pune din nou folia de aluminiu si se da iar la cuptor, dar de data asta la foc mediu.

Dupa alte 20-30 min se scoate folia de aluminiu si se lasa la cuptor neacoperit ca sa se rumeneasca, cit e nevoie, depinde cit de mare e bucata de curcan.

Eu las carnea sa se raceasca si apoi o tai mai groasa sau mai subtire. Se poate taia chiar si subtire de tot si e la fel de buna ca orice mezel insa, dupa mine, mult mai sanatoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pulpa de Curca la Cuptor - super usoara" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpa de Curca la Cuptor - reteta super usoara