Spalam si curatam carnea, o uscam cu hartie absorbanta. Pregatim marinada din cepele taiate fideluta, usturoi, mustar, zeama de la lamai si condimentele (cimbru, nucusoara, sare, piper), eventual ardeiul iute.
Asezam bucatile de pui in marinada, acoperim cu film alimentar si dam la rece cel putin 3 ore. Intre timp putem pregati garnitura, care de obicei este de orez si morcov fierte simplu cu apa si sare.
Dupa timpul de odihna, scoatem bucatile de carne din marinada si le prajim in ulei de arahide incins. Scoatem intr-o farfurie si varsam continutul marinadei, dam focul la mic si lasam pana scade zeama si ceapa este bine inmuiata. Dam deoparte si asezam bucatile de pui deasupra, acoperim sa pastram aromele. Servim imediat cald, este un preparat care nu mai are acelasi gust odata racit si reincalzit.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaEste dementiala salata aceasta cu rucola! As manca si nu m-as mai opri, dar trebuie sa las si la altii. Ieri am facut...
Salata de legume cu rucola si piept de puiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii