Pui si Mix de Legume, pregatite in Bere

Complexitate
redusa
Pui si Mix de Legume, pregatite in Bere

Ingrediente

  • -pulpe superioare, ciocanele, piept de pui, aripi, dupa dorinta
  • - 4-6 cepe, tocate grosier
  • -ulei de masline
  • -sare
  • -piper
  • -bere blonda, functie de cantitatea de carne folosita
  • -1 legatura patrunjel verde, tocat marunt
  • -450 g mix de legume, taiate cubulete, proaspete sau congelate, dupa dorinta
  • -cartofi, taiati cubulete, dupa dorinta, optional
  • -usturoi, dupa gust, optional

Mod de preparare

Puneti uleiul la incins intr-un vas mai gros (cel mai bine de fonta) si prajiti carnea de pui, de jur- imprejur pana se aureste frumos si se inchid porii.

Scoateti si dati deoparte.

In aceeasi grasime si sosul lasat de carne, caliti ceapa tocata pana se inmoaie.

In continuare puteti alege doua variante de pregatire a mancarii:

1) repuneti carnea sarata si piperata peste ceapa calita, adaugati mix-ul de legume, cubuletele de cartofi si usturoiul tocat, optional, acoperiti cu bere pana la jumatatea carnii. Lasati vasul la foc foarte mic, acoperit cu un capac, pana ce carnea este facuta pe jumatate, apoi luati capacul si continuati fierberea pana ce carnea este foarte bine facuta (se desprinde singura de os) si sosul scade.

2) turnati intr-un vas yena ceapa calita cu grasimea, asezati deasupra bucatile de carne prajite, condimentate cu sare si piper, cu mix-ul de legume printre ele, cubuletele de cartofi si usturoiul zdrobit, optional, acoperiti cu bere si dati la cuptorul incins, aproximativ 1- 1 1/2 ora sau pana ce carnea se desprinde singura de pe os si sosul scade.

In ambele variante, adaugati la sfarsit patrunjelul verde, tocat marunt si potriviti de sare si piper, dupa gust.

Serviti cat este cald, alaturi de garnitura si salata ori muratura preferata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Beigli cu Nuca
1
Dulciuri

Beigli cu Nuca

Beigli cu Nuca
Prajitura Tosca
2
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Ciorba de loboda acrita cu bors
3
Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de loboda acrita cu bors

Ciorba de loboda acrita cu bors
Piept de pui cu sos gorgonzola
4
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos gorgonzola

Piept de pui cu sos gorgonzola
Placinta cu Branza si Stafide
5
Dulciuri

Placinta cu Branza si Stafide

Placinta cu Branza si Stafide
Parteneri
Pizza cu Blat de Conopida
Bucataras.RO

Pizza cu Blat de Conopida

De obicei am tendința să găsesc diferite alternative mai dietetice la mâncărurile noastre preferate, să...

Pizza cu Blat de Conopida
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!