Pui Paprika cu Spuma de Usturoi

Postat pe: 05-02-2012
(2)

Ingrediente

500 g piept de pui
2 morcovi
2 albusuri
6 catei de usturoi, zdrobiti
2 rosii, taiate felii rotunde
cimbru
paprika dulce sau iute, dupa preferinta
ulei
sare
piper
unt

Mod de preparare

Fierbeti in apa sarata pieptul de pui cu morcovii, apoi taiati carnea in fasii.
Puneti carnea intr-un vas termorezistent uns cu unt si stropiti cu 1- 2 linguri de ulei.
Condimentati cu sare, piper, 3 catei de usturoi, paprika si un praf de cimbru.

Separat, bateti spuma albusurile si amestecati-le cu restul de usturoi zdrobit.
Turnati peste fasiile de piept de pui din vas si decorati cu rondele de rosii.
Dati la cuptorul preancalzit la 200 grade, la foc mic, pana ce spuma albusurilor se intareste, incepe sa se aureasca frumos, iar rosiile sa se increteasca.

Serviti portionat cat este cald. Cine doreste poate combina cu garnitura preferata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui Paprika cu Spuma de Usturoi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  28.02.2012 17:05:08

Ellyjudith, am pregatit pieptul de pui conform retetei si am fost tare multumita. Carnea nu mai este seaca, dimpotriva, suculenta si cu un gust tare bun. Nu ramane strat consistent din albusurile batute, dar suficient cat sa fie ca un capac sub care carnea sa se faca si sa pastreze in vas tot ce este bun la ea.

ellyjudith
•  09.02.2012 16:46:22

interesanat reteta!arata foarte bine....cu siguranta am sa o pregatesc si eu.!felicitari!!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui Paprika cu Spuma de Usturoi