Pui cu Piure de Dovleac

Postat pe: 14-11-2015
(0)

Ingrediente

6 ciocanele de pui
sare
piper
boia
1 catel de usturoi
1 pahar de apa
500 g dovleac copt
2 linguri de unt
sare
piper alb
nucsoara

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Carnea de pui se condimenteaza si se pune in tigaie cu putin ulei si se prajeste pana se rumeneste usor. Adaugam apa si usturoiul si lasam sa fiarba pana cand carnea este bine facuta.
Dovleacul copt se curata fierbinte de pe coaja si de coaja formata de la coacere. Pasam miezul obtinut impreuna cu untul, adaugam dupa gust sare, piper si nucsoara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui cu Piure de Dovleac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui cu Piure de Dovleac