Curatam legumele si marul, le spalam si le taiam, spalam carnita si o taiam in cubulete. Incingem uleiul si asezam in tigaita ceapa si usturoiul sa se inmoaie, adaugam morcovul sa se patrunda, apoi puiul si in final marul. Adaugam condimentele, saram, piperam.
Varsam laptele deasupra si lasam sa fiarba pana devine un sosulet grosut. Taiam si presaram patrujelul. Servim alaturi de orez, cous-cous, paste de orez.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorImi plac tare mult biscuitii cu fulgi de ovaz, de fapt fulgii de ovaz sub orice forma. Astazi am fazut niste biscuiti cu...
Desert biscuiti cu fulgi de ovazIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii