Pui cu Curry Verde

Complexitate
redusa
Pui cu Curry Verde

Ingrediente

  • 150-200 g de bambus
  • 500 g de piept de pui
  • 3 morcovi potriviti
  • 4 linguri de sos de peste (nuoc man)
  • 2 linguri de ulei de susan
  • 300 ml de lapte de cocos
  • 3 linguri de pasta de curry verde
  • sare
  • un wok

Mod de preparare

Curatam si spalam morcovii, ii taiam cat se poate de fin. Incalzim in wok o lingura de ulei de susan si aruncam peste morcovii, amestecam binisor si dupa 4-5 minute adaugam bambusul. Amestecam si dupa 2 minute asezonam cu 1 lingura de sos de peste. Varsam totul intr-o farfurie si pastram la caldura.

Spalam si taiam maruntel pieptul de pui, adaugam in wok a doua lingura de ulei de susan si depunem puiul, amestecam bine pana cand carnita este aproape facuta, varsam deasupra sosul de peste si lasam sa fiarba pana la evaporare. Adaugam lingurile de pasta de curry si dizolvam totul cu laptele de cocos, lasam inca vreo 5 minute pe foc. Amestecam in sos si rasturnam deasupra legumele. Servim cald alaturi de orez parfumat.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Beigli cu Nuca
1
Dulciuri

Beigli cu Nuca

Beigli cu Nuca
Prajitura Tosca
2
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Piept de pui cu sos gorgonzola
3
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos gorgonzola

Piept de pui cu sos gorgonzola
Placinta cu Branza si Stafide
4
Dulciuri

Placinta cu Branza si Stafide

Placinta cu Branza si Stafide
Tort cu visine, capsuni, zmeura si ciocolata alba
5
Dulciuri

Tort cu visine, capsuni, zmeura si ciocolata alba

Tort cu visine, capsuni, zmeura si ciocolata alba
Parteneri
Visine conservate pentru prajituri
Bucataras.RO

Visine conservate pentru prajituri

Intai am testat reteta Ksenyei anul trecut, iar acum am zis ca este cazul sa va prezint si reteta pentru ca a fost un...

Visine conservate pentru prajituri
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!