Puiul se spala, se desparte in bucati, se scot oasele de la piept si spate, se sareaza si se prajesc in ulei/untura. Se scot, se aseaza pe o farfurie separata si in uleiul ramas se pun ciupercile spalate, curatate si taiate felii. Se sting cu vin, se adauga piperul si verdeata tocata.
Puiul fript se adauga peste ciupercile gata prajite, se adauga sosul brun deasupra si se mai fierb impreuna inca 15-20 de minute. Se poate servi cu mamaliguta sau cu cartofi pireu/natur sau chiar fara nimic. . . doar puiul si cu sos, dar in cazul asta nu pasati legumele din sos.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorBlat pufos cu migdale, crema cu lapte de cocos si mascarpone, capsuni pentru aroma fructata si decor.
Desert tortulet cu migdale, crema de cocos si capsuniCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii