Pollo italiano

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata
Pollo italiano

Ingrediente

  • pentru 4 portii:
  • 800 gr piept de pui
  • 200 gr ciuperci
  • 200 gr cascaval
  • o legatura patrunjel
  • 1 gr piper
  • pentru sos:
  • 100 gr smantana
  • 100 gr maioneza
  • 2 catei de usturoi
  • 1 gr piper
  • 5 gr sare
  • 500 gr cartofi

Mod de preparare

carnea se taie ca pentru snitele si se bate , ciupercile si patrunjelul se toaca iar cascavalul se rade pe razatoarea mare.

Din ciuperci, cascaval si patrunjel se face o compozitie care se condimenteaza dupa gust.

Pe o folie de aluminiu unsa cu ulei se aseaza pieptul de pui se pune compozitia si se ruleaza in folie de aluminiu. Se introduce la cuptor pentru 30 min intr-o tava cu putina apa.

Se scoate din folie cand e gata se portioneasa, deasupra se pune sosul format din ingredientele de mai sus si alaturi cartofii natur

Pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Placinta cu Branza si Stafide
4
Dulciuri

Placinta cu Branza si Stafide

Placinta cu Branza si Stafide
Oua Colorate cu Hartie Creponata
5
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Parteneri
Sandwich-ul pofticiosului
Bucataras.RO

Sandwich-ul pofticiosului

Nu vă e dor de-un PACHEȚEL VESEL? :) Când eram la școală, nu era zi să plec de-acasă fără pachețelul cu...

Sandwich-ul pofticiosului
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!