Spalam pieptul de pui si il tamponam cu un servetel.
Il taiem pe jumatate astfel incat sa il subtiem, dar nu il taiem pana in capat.
Dupa ce l-am subtiat, il batem usor cu un ciocan de snitele, apoi il condimentam cu sare, piper, boia dulce si busuioc pe ambele parti.
Cascavalul si mozzarella le facem cubulete.
Le punem pe jumatate din piept de pui, presaram si parmezanul.
Venim cu cealalta jumatate peste branzeturi, presam bine cu mana, obtinand un portofel. Daca nu se prinde bine, puneti 1-2 scobitori.
Incingem o tigaie grill, o ungem cu ulei.
Punem puiul, il rumenim la foc mediu, insa il acoeprim cu un capac, cate 1 minut pentru fiecare parte, pentru a se patrunde bine.
Se serveste cald!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaVazusem acu ceva timp niste perisoare la Miha, nu mai stiam daca erau cu sos alb sau rosu dar eu aveam o pofta nebuna sa...
Perisoare de pui in sos de rosii cu busuiocIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii