Piept de Pui cu Salata si Mazare

Postat pe: 09-02-2013
(0)

Ingrediente

piept de pui 1 buc
sare
piper alb
supa de pui 1/2 pahar
salata romana 1 buc
mazare 200 gr
castravete 1/2 buc
unt clarifiat 2 linguri
zahar 1 lingurita
sare 1/4 lingurita
zeama de lamaie 1/2
patrunjel verde
menta

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
- se prajeste pieptul de pui taiat cubulete (sarat si piperat) intr-o lingura de unt clarifiat;
- se stinge cu supa de pui si se fierbe pana este fraged;
- se taie cubulete castravetele;

- se rupe salata cu mana;
- se pune o tigaie larga pe foc cu o lingura de unt clarifiat si se pun intai cubuletele de castravete, apoi mazarea si la urma salata rupta cu mana;

- se calesc foarte repede la foc iute pana se inmoaie dar nu-si schimba culoarea;
- se adauga o lingurita de zahar si se stoarce zeama de lamaie;
- se adauga cuburile de piept de pui cu o parte din supa in care au fiert, se mai da un clocot si se stinge ochiul;

- se presara frunze de patrunjel si menta.
Se serveste ca atare, cu un adaus de zeama de lamaie daca gusturile o cer.

pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de Pui cu Salata si Mazare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Pui cu Salata si Mazare