Piept de Pui cu Mere in Sos de Mustar Iute (sau de Dijon)

Postat pe: 03-06-2011
(0)

Ingrediente

piept de pui taiat bucati
1 ceapa rosie
2 mere curatate de coaja si taiate bucati
2 linguri de mustar de Dijone sau alt mustar iute
cub de supa sau chiar supa
lapte (iaurt, smintina ce va place)
sare
piper
ulei

Mod de preparare

* inabusim ceapa (eu nu am pus) in ulei, adaugam merele si cubul de supa (sau putina supa) si lasam putin sa prinda gust merele.

Adaugam carnea de pui si dam flacara mai mare, amestecind mereu. Adaugam mustarul si laptele (iaurt, smintina), sarea si lasam sa fiarba vreo 10 minute si la final piperul.

Sfatul citit in reteta originala: puiul tb sa fie moale si merele crocante.

Sfatul meu: bucatile de pui sa fie pe jumatate cit bucatile de mere.

Se serveste cu o lingura de piure de cartofi si cu mostarda (= fructe in sirop cu aroma de esenta de mustar, se gaseste de cumparat)... Eu doar cu piure :lol:
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de Pui cu Mere in Sos de Mustar Iute (sau de Dijon)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Pui cu Mere in Sos de Mustar Iute (sau de Dijon)