Piept de Curcan in Sos de Bere

Postat pe: 25-08-2011
(0)

Ingrediente

1kg piept curcan
4-5 masline verzi
1L bere blonda
3-4 linguri ulei masline
1 lingurita ulei susan
1 ceapa mica
7-8 catei de usturoi
1/2 lingurite cimbru
1 lingurita oregano
1/2 lingurite patrunjel
1/2 lingurite chimen
1/2 lingurite boia ardei
Sare si piper - dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h:30min
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc la foc mic.
Se spala bine carnea, se taie in 5-6 bucati si se adauga in tava (eu am folosit un vas de yena). Se adauga uleiurile si se ung bucatile de carne, adaugand treptat ceapa, usturoiul si restul condimentelor cat mai uniform.

Maslinele verzi se toaca marunt si se imprastie usor peste carne.
Dupa aceea, se adauga 0. 5L bere blonda si se lasa timp de 10minute.

Se baga la cuptor pentru circa 2 ore, restul de 0. 5L bere fiind adaugat dupa prima ora.
Carnea se stropeste din cand in cand, si se intoarce la o ora.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de Curcan in Sos de Bere" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Curcan in Sos de Bere