Piept de Curcan cu Migdale

Postat pe: 21-04-2012
(0)

Ingrediente

500 g piept de curcan dezosat
100 ml ulei de floarea soarelui (reteta originala recomanda ulei de soia)
100 g migdale decojite maruntite
50 ml sos de soia
4 linguri cu amidon alimentar
sare de mare fin macinata

Mod de preparare

- Carnea de curcan se taie bucatele (nu prea mari dar nici prea mici).
- Bucatelele de carne se tapeteaza cu amidon alimentar.
- Se incalzesc in tigaie 60 ml de ulei din cantitatea totala de ulei ce urmeaza a fi folosita. Se prajesc bucatile de carne, pe toate partile, pana dobandesc o culoare frumoasa aurie si sunt bine preparate termic.

- Se scot bucatile de carne din tigaie si se scurge uleiul ramas.
- Se pune carnea prajita din nou in tigaie.
- Migdalele maruntite se prajesc foarte putin intr-o tigaie separata, folosind uleiul ramas (40 ml).

- Migdalele usor prajite se pun peste bucatile de carne aflate in tigaie. Se adauga sosul de soia, un praf de sare si se prajeste totul la foc mare timp de cateva minute.
- Pieptul de curcan cu migdale se serveste fierbinte alaturi de garnitura si salata de sezon.
Retea am gasit-o in volumul 9 al colectiei ”Delicii in bucatarie - Preparate din carne”. Am modificat putin reteta in sensul ca am folosit carne de curcan (piept de curcan dezosat) in locul carnii de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de Curcan cu Migdale" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Curcan cu Migdale