Papricas de Cartofi cu Pui

Postat pe: 10-06-2013
(0)

Ingrediente

10 cartofi, nu foarte mari
400g mazare
3 morcoviori
1 dovlecel
1 tija de telina
1 ceapa
1/2 ardei rosu sau o bucatica ardei rosu, o bucatica ardei galben (eu asa am pus)
3 pulpe inferioare
1,5l apa
ulei
sare
piper
dafin
boia dulce
frunze de telina sau patrunjel

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Ceapa o curatam, o spalam, o taiem marunt si o punem la calit il ulei. Taiem ardeiul marunt si il punem la calit cu ceapa. Le lasam sa se caleasca pt cateva momente, dupa care adaugam pulpele.

Dupa 2 minute, punem sare, piper si 1 lingurita de boia. Dupa 1 minut, adaugam 1 l de apa si le lasam sa fiarba, la foc mic, pana carnea a fost patrunsa de jumatate.

Intre timp, curatam, spalam si taiem cartofii, iar cand carnea a fost fiarta de jumatate, ii punem peste carne. Punem si mazarea. Dupa care curatam, spalam si taiem morcovii, dovlecelul si tija de telina si ii punem peste cartofi si restul.

Mai punem 500ml apa, foaia de dafin si le lasam toate la fiert. In cazul in care vreti un papricas mai lung, adaugati mai multa apa.

Inainte de a oprii focul, punem frunzele de telina. Se lasa la racit, dupa care se poate servi cu multa pofta, ca e tare bun:)

Pofta buna!
Merg foarte bine cu ardei iuti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Papricas de Cartofi cu Pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Papricas de Cartofi cu Pui