Oua cu Hribi, Chorizo si Rosie

Postat pe: 05-03-2013
(0)

Ingrediente

Pentru 2 portii:
10 g hribi deshidratate
50 ml apa fierbinte
50 g chorizo proaspat taiat bucati (puteti inlocui cu bacon sau carnatii preferati)
1 rosie taiata in jumatate
1 lingura ulei de masline
6 oua ecologice la temperatura camerei
40 g unt nesarat
sare si piper proaspat macinat
1 lingura arpagic taiat marunt (chives)

Mod de preparare

Puneti hribile in apa fierbinte intr-un bol si lasati 10 minute apoi strecurati bine si taiati-le marunt. Pastrati apa ramasa pentru alte retete (v-a da un gust foarte bun).

Puneti intr-o tigaie cu ulei de masline rosia cu partea taiata in jos. La foc mediu tineti 2 minute apoi reduceti si adaugati chorizo. Mai lasati 2-3 minute apoi luati deoparte. Puneti ouale, hribile si untul intr-o cratita de inox (rece) pe foc mic-mediu.

Cu o spatula amestecati continuu pe masura ce se gatesc. Cand acestea au o textura cremoasa luati de pe foc. Portionati oale, asezonati apoi puneti chorizo deasupra si arpagic. Serviti alaturi de rosie si painea preferata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Oua cu Hribi, Chorizo si Rosie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Oua cu Hribi, Chorizo si Rosie