Muschiuletii ii spalam si ii tamponam cu un servetel de bucatarie.
Intr-o tigaie topim untul, punem cimbrul, presaram putina sare si piper.
Punem fiecare muschiulet in tigaie, pe rand, si ii rumenim frumos pe toate partile.
Ii scoatem cu o paleta si ii asezam intr-o tava potrivita pentru cuptor.
Intr-un bol amestecam vinul, apa, pasta de tomate, usturoiul curatat si pisat, boiaua, sare si piper dupa gust.
Le amestecam bine si turnam tot acest amestec in tava.
Acoperim tava si o bagam in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 40-45 de minute.
Dupa acest timp, descoperim muschiuletii si ii stropim cu zeama din tava. Ii stropim de vreo 3 ori, intr-un interval de 20 de minute, maxim, sa prinsa o usoara crusta.
Cand sunt gata ii scoatem din cuptor.
Sosul:
Spalam ciupercile si le punem la fiert 20-25 de minute. Cand s-au fiert, le scurgem de apa si le lasam sa se racoreasca.
Castravetii murati ii facem cubulete.
Intr-un bol mic, amestecam iaurtul, smantana, castravetii murati, ciupercile, sare si piper dupa gust.
Taiem muschiuletul felii, punem sos deasupra si servim.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaVazusem acu ceva timp niste perisoare la Miha, nu mai stiam daca erau cu sos alb sau rosu dar eu aveam o pofta nebuna sa...
Perisoare de pui in sos de rosii cu busuiocIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii