Muschiulet de Porc cu Miez de Unt Aromat

Postat pe: 20-02-2013
(0)

Ingrediente

muschiulet de porc 1 buc
unt 100 gr
cas 100 gr
tarhon
patrunjel
ardei rosu uscat, aschii
sare
condimente (piper, nuscoara etc)
bacon 100 gr
ulei 1 lingura
garnitura
varza dulce 1/2 buc
ceapa alba1 buc
ulei 4 linguri
seminte de chimen
seminte de fenicul
seminte de corianru
seminte de mustar
sare
piper
orez 4 linguri
vin alb un pahar
supa de carne 500-600 ml
unt 1 lingura

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
- se prepara un fel de maitre d\'hotel: se freaca untul cu sare, piper, tarhon, patrunjel si ardei uscat fasioare. Se ruleaza in folie si se pune peste noapte le refrigerator;

- se spala si usuca muschiuletul de porc si cu ajutorul unui masat ori alt instrument cum ar fi coada unei linguri de lemn se practica o gaura in lungul fibrei;

- se introduce ruloul de unt congelat in mijlocul muschiuletului si se imbraca totul in fasii subtiri de bacon afumat;

- se infierbanta o tigaie, se adauga ulei si se prajeste ruloul pe toate partile. Se prajesc si semintele de chimen, fincen, coriandru si mustar dupa care se adauga varza taiata fasioare foarte subturi si ceapa; se sareaza si pipereaza;

- se calesc intai pe plita apoi se introduc la cuptor si se coc 20 minute cu capac si alte 15 minute fara capac;

- facem in acest timp orezul: se caleste orezul (cu bob rotund cu mult amidon) in ulei, se stinge cu vin si se adauga pe rand polonice de supa fierbinte de carne sau legume; se fierbe si amesteca 20 minute dupa care se acopera cu un servet umed si capac pana orezul absoarbe toata supa. Se adauga untul si se afaneaza cu furculita.

Se scoate de la cuptor ruloul si varza, se feliaza carnea dupa 7-10 minute si se serveste cu garnitura de orez, varza si cateva cepsoare marinate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Muschiulet de Porc cu Miez de Unt Aromat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Muschiulet de Porc cu Miez de Unt Aromat